Loading...
Kvoten er overskredet

Du har overskredet din maksimale alkoholkvote. Vennligst fjern noe fra varekurven for å kunne gå videre med din bestilling. Er dere flere som reiser sammen er den totale kvoten større.

Les mer om tollregler her

Hvor mange skal reise?

Antall reisende påvirker hvor stor mengde du kan ha med deg.


Send handlelisten på e-post

Personvern

Introduksjon
Formålet med denne personvernerklæringen er å informere om hvilken informasjon som samles gjennom våre nettsider og hvordan den brukes. For å behandle og beskytte personopplysninger på en forsvarlig måte, følger vi personopplysningsloven (POL) og prinsippene for god oppførsel som praktiseres på området.


Hva slags informasjon innhentes
Som besøkende på Stena Line Scandinavia AB nettverk av nettsteder, du blir bedt om av og til å oppgi personlig informasjon. Det kan for eksempel være for å få aktuell informasjon/nyhetsbrev, ved innmelding i Bonusklubben Extra eller når du bestiller en reise.

Den type personlig informasjon som samles inn er vanligvis navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, og noen ganger også personnummer.


Hvordan informasjonen blir brukt
Informasjonen vi samler inn blir brukt til følgende formål:

• Å kunne tilby en trygg og enkel bruk av vår hjemmeside

• Å kunne kommunisere, via e-post eller på annen måte, i forbindelse med medlemskap og tilbud

• Å kunne gi informasjon om selskapet og våre produkter

• Å kunne tilby relevant markedsføring og reklame


Hvilken informasjon må oppgis
Ved enhver anledning der du blir bedt om å oppgi personlig informasjon, vil det fremgå om den forespurte informasjonen er obligatorisk eller valgfri.


Cookies og IP-adresser
For å kunne tilby en fleksibel og enkel nettside, bruker vi cookies. En cookie er en liten mengde data som sendes til din nettleser fra en webserver på nettstedet du besøker, og lagres på datamaskinens harddisk. Du justerer dine cookie-innstillinger nederst på siden.


Lenker
Våre nettsteder inneholder lenker til andre nettsteder på internett. Vi kan ikke ta ansvar for håndtering av personopplysninger på disse nettstedene, men oppfordrer besøkende til å sette seg inn i de retningslinjer som gjelder for hvert nettsted.
 

Kontakt
For spørsmål om vår håndtering av personopplysninger, kontakt webmaster.no@stenaline.com. Du har rett til å be om informasjon om det som er registrert av informasjon på deg. Dessuten kan du alltid ta kontakt med oss dersom du ønsker å korrigere, slette eller blokkere dine personlige data.

Hvis du ikke lenger vil motta informasjon eller reklame, kan du kontakte oss via e-post. En klikkbar link for å avbryte e-posttjenesten følger alltid våre utsendelser.


Hvem kan bruke informasjonen?
Stena Line er ansvarlig for all data og opplysninger som samles inn. Vi selger ikke personopplysninger til andre selskaper, men vi kan, i visse tilfeller, dele informasjon med leverandører og partnere i forbindelse med at de utfører tjenester for oss.


Sikkerhet og personvern
Vern av personopplysninger har høy prioritet i Stena Line. For å sikre og administrere data på korrekt måte følger vi loven om behandling av personopplysninger (POL) og de prinsipper som gjelder.


Endring av policy
Stena Line tar forbehold om endringer av denne policy. Vi anbefaler derfor at brukere til en hver tid holder seg oppdatert på gjeldende regler og policy.